In augustus is het altijd spannend hoe de nieuwe voorkant van de DMC agenda eruit komt te zien en vooral wat het thema is. Welnu, dat is allemaal bekend. En de voorkant belooft al weer heel veel moois. Je kunt de agenda uiteraard gewoon gebruiken als agenda, maar je zou er ook je borduurdagboek in bij kunnen houden.

 

 

 

 

 

 

DMC agenda 2020 € 22,00

Het thema van de agenda voor 2020 is Motifs et Mots Tendres, oftewel lieve motieven en woorden. Daar kan een ieder een heel jaar mee vooruit. Er hebben 11 ontwerpsters aan meegewerkt en in de agenda vind je 52 patronen. Dit is de lijst met ontwerpsters:

Aurelle, Monique Bonnin, Véronique Enginger, Sophie Hélène, Corinne Lacroix, Hélène Le Berre, Françoise Luthier-Dieuzaide, Sylvie Teytaud, Marie-Anne Réthoret-Mélin, Perrette Samouiloff en Valérie Touzet.

Favoriete ontwerpsters als Véronique Enginger, Sophie Hélène, Hélène Le Berre en Marie-Anne Réthoret-Mélin zijn altijd goed voor een aantal prachtige ontwerpen. We gaan eind van de week de agenda’s bestellen. Laat het ons weten als we er eentje voor je mee kunnen laten komen.