Allereerst wil mijn moeder iedereen bedanken voor alle beterschapswensen die ze heeft ontvangen. De reacties op het weblog, facebook, de kaartjes en de persoonlijke wensen in de winkel, het maakt elke dag een beetje leuker. Want zo’n rechterarm die je niet kunt gebruiken, is echt niet fijn. Iedereen die het een keer heeft meegemaakt zal het herkennen. Volgende week gaat ze weer naar het ziekenhuis en dan horen we meer.

Ondertussen zijn we druk bezig om alle Nashville bestellingen te verwerken. Het is bijzonder leuk om te merken dat jullie net zo enthousiast zijn over de patronen, garens en accessoires als wijzelf. Ria en ik hebben allebei een top 3 samengesteld uit onze aankopen in Nashville.

Ria’s top 3

bbdtools5

Nummer 1

Blackberry Lane Designs – Tools of the Trade 5

Voordat we naar Nashville gingen had ik al een glimp gezien van dit lieve patroontje, perfect voor mijn nieuwe schaartje. Ik geloof dat ik in Nashville zag dat er ook over 1 draadje geborduurd moet worden, maar dat mag de pret niet drukken.

sbfob

Nummer 2

Shepherd’s Bush – Bee Joyful Scissor Fob

De pakketjes van Sheperd’s Bush zijn altijd goed verzorgd en erg leuk om te maken. Schaapjes kan ik niet voorbij lopen.

JDD

Nummer 3

Jeannette Douglas Designs – Pins & Needles

Tja, wat zal ik zeggen. Jeannette’s patronen weten me altijd weer aan te trekken. Ik heb er geloof ik nog een paar liggen die nog gemaakt moeten worden, maar deze kan er nog wel bij ;).

Annemiek’s top 3

Ik zei tegen Ria dat ik eigenlijk wel een top 5 wilde samenstellen, het was zo moeilijk kiezen. Maar dat mocht niet van Ria, dus uiteindelijk voor deze 3 gekozen.

KBbird

Nummer 1

Kathy Barrick – Bird’s Eye View

Dit was zo’n geval waarbij je een kamer binnenloopt, het model ziet en gelijk weet, die ga ik borduren. Ik vind het echt een geweldig patroon. Stiekem zit ik erover te denken of ik het konijntje kan vervangen door een poes. Dan is Miss Murphy ook weer helemaal blij.

sb

Nummer 2

Shepherd’s Bush – Spring Trifles

Deze vrolijke voorjaarkussentjes hebben mijn hart gestolen, ik word er zo blij van. En misschien ga ik deze keer wel proberen of ik zo’n zijden lintje ook zo mooi langs de naad kan bevestigen. De knoopjes hebben we ook in de winkel, die maken het helemaal af.

En toen werd het heel moeilijk om te kiezen. We hebben zoveel mooie modellen gezien. En ik heb diverse keren gezegd, die wil ik ook borduren.

tree

Nummer 3

Tree of Life Samplings – Tender Father

Van alle reproductiemerklappen sprak deze mij toch het meest aan. Ik vind het mooi, zo’n strakke merklap in een kleur. En die intrigerende rand vind ik helemaal het einde. Nu alleen nog een doosje tijd vinden om te beginnen.

Ik ben heel benieuwd of jullie een favoriet hebben uit de catalogus of misschien wel een top 3. Laat het ons weten, dan kunnen we kijken wat het meest favoriete patroon is.