Het is ieder jaar weer genieten als Brenda Gervais de patronen bekend maakt die uitkomen in Nashville. Ik heb grote bewondering voor de hoeveelheid patronen die ze uitbrengt en de kwaliteit. Het zijn namelijk weer echt patronen om van te genieten.

Voor ik ze laat zien, eerst een waarschuwing: als je een patroon ziet dat je graag wilt hebben, geef het dan aan mij door. Na afloop van de beurs duurt het soms echt maanden voor Brenda’s patronen beschikbaar zijn bij onze distributeur. Voorkom dus teleurstelling en bestel van tevoren.

En dan nu naar het leuke nieuws, de nieuwe patronen. Eerst een stel die onderdeel uitmaken van een serie, om te beginnen met Spring Serenade. Deze past bij de heks, kerstman, sneeuwman en kuiken die al in deze ovale vorm zijn uitgebracht. Ik heb het ideale lijstje ervoor, waar het kuikentje in zit, moet dus hoognodig aan de slag om de andere patroontjes ook te borduren.

Harietta en Co past bij de sneeuwman, kerstman en vogelverschrikker in deze serie. Ik ben weg van die geblokte rokjes en broeken. Tot slot is de zomerversie van Souvenirs of the Heart uit, Star Spangled Spectacular. Die Amerikaanse vlag blijft ons soms wat dwarszitten, maar hij is vrij eenvoudig te vervangen door een Nederlandse vlag. Of je herhaalt het randje aan de onderkant gewoon ook aan de bovenkant ;-).

 

Harietta & Co. Star Spangled Spectacular

 

 

 

 

 

 

 

Spring Serenade € 13,50     Harietta & Co € 13,50     Star Spangled Spectacular € 13,50

Vervolgens in het kader van “een mens kan nooit genoeg kussentjes hebben” twee nieuwe speldenkussentjes en een patroontje dat je in een ovale houten ring kunt afwerken. Hoewel die laatste als kussentje ook niet zou misstaan. De Coffee First lijkt wel voor mij gemaakt, ik ben echt dol op mijn eerste kopje koffie ‘s ochtends.

Coffee First I Collect Berry Keeper

 

 

 

 

 

 

 

Coffee First € 13,50                I Collect € 13,50                           Berry Keeper € 13,50

Nieuwe merklappen zijn er ook, in de bekende Brenda stijl en met van die warme kleuren waar ik dan weer heel blij van word. Saltbox Quilt Sampler is mijn favoriet, ook omdat er zo’n lief patroontje bijzit voor een schaarhangertje.

Our Hearts Saltbox Quilt Sampler Saltbox Quilt Sampler

 

 

 

 

 

 

 

Our Hearts € 13,50              Baltimore Saltbox € 13,50       Saltbox Quilt Sampler € 13,50

 

En dan twee merklappen waar ik helemaal van onder de indruk ben. Manor at Quaker Hill is gebaseerd op een antieke merklap uit Brenda’s collectie. Al die bloemen zien er echt prachtig uit. En van Token of Love ben ik weg van de kleurcombinatie. Ik zou het zelf waarschijnljik nooit uitgezocht hebben, maar oh, wat is het mooi.

Manor at Quaker Hill Token of Love

 

 

 

 

Manor at Quaker Hill € 15,95                     Token of Love € 13,50