Ook dit jaar hebben we weer een top drie gemaakt en Rob doet deze keer ook mee. En je kunt wel zien dat Rob en Ria al heel lang een stelletje zijn, hetzelfde patroon staat bij allebei in hun top drie.

Top 3 Ria:

Het aanbod was zo groot dit jaar dat kiezen niet echt makkelijk was, maar mijn nr 1 is toch weer een ontwerp van Shepherd’s Bush. Ik kan er niets aan doen, ben gek op schaapjes….. En dan doen ze het ook nog in zo’n schattig houten bakje….

nr 1. Shepherd’s Bush – Busy Bees Stitching Tray

img_7331

Shepherd’s Bush – Busy Bees Stitching Tray € 27,50 – dit is een compleet pakketje (zonder het dienblaadje overigens), je kunt er natuurlijk ook een kussentje van maken of het laten inlijsten. Of kijk bij de Action/Big Bazar/Blokker of ze een dienblaadje hebben waar dit in past.

nr 2. Jeannette Douglas Designs – Finger Pyn Pillows

Jeannette had meerdere leuke patronen, maar deze kleine kussentjes sprongen er voor mij uit. Heel simpel, maar zeer aantrekkelijk, zeker als je ze in het echt ziet. Daarbij snel klaar en makkelijk af te werken, wat wil je nog meer. Leuk onder een glazen stolp of op een etagiere vol met kussentjes.

JDD

Jeannette Douglas Designs – Finger Pyn Pillows € 5,95

Erica Michaels – Sampler Berry

De patronen van Erica Michaels zijn normaal gesproken niet zo zeer wat mij aanspreekt, maar haar Berries….. En zeker deze Sampler Berry, wat een prachtig patroon. Op deze foto zie je de Berry over 1 draadje en over 2 draadjes geborduurd. De moed ontbreekt mij om de mini versie te maken, maar de grotere zal binnenkort ergens in mijn woonkamer te bewonderen zijn. Tenminste, ik moet eerst nog even aan Annemiek vragen of ze het patroon voor mij apart kan leggen. Tijdens het prijzen van de patronen, waar wij ‘s avonds in Nashville al mee beginnen, leg ik altijd de patronen die ik graag mee naar huis wil nemen apart. In alle drukte ben ik vergeten deze Berry op mijn stapeltje te leggen.

EMno3

nr 3. Erica Michaels – Sampler Berry € 10,50

Top 3 Rob

We hebben ook aan Rob gevraagd zijn Top 3 te noemen. Een specifieke volgorde had hij niet, maar Jeannette Douglas Designs – Finger Pyn Pillows kwam ook in zijn lijstje voor.

De nieuwe Chalk serie van Hands on Designs noemde hij ook. Je kunt je overigens nog inschrijven voor deze serie.

Hands on nieuw chalk project

Summer House Stitche Workes had in hun kamer 1 hele muur gewijd aan de Postcards from the Heart serie van vorig jaar. Aan het aantal foto’s die Rob in deze kamer gemaakt heeft was wel te zien dat deze bijzondere manier van je borduurwerk afwerken hem erg aansprak. De patroontjes kosten € 4,50 per stuk. Een paar voorbeelden:

SAM_088915-1659

SAM_0892  fall

SAM_0895  15-1289

 

Top 3 Annemiek

Poeh, wat een moeilijke keuze, ik heb nog aan Ria gevraagd of ik er een top 5 van kon maken, maar dat vond zij niet goed ;-). Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze 3.

nr 1 Home for the Holidays van Blackbird Designs

Gewoon omdat ik gek op kerst ben, ik de kerstmerklapsokken zo geweldig leuk vind en omdat Alma en Barb zo bijzonder aardig zijn en van die prachtige patronen ontwerpen.

16-1359

Home for the Holidays (boek met zachte kaft) € 27,50

nr 2 Me & You van La D Da

Jaren geleden heb ik al 2 alfabetpatroontjes van La D Da geborduurd. En deze past daar heel goed bij. Het betekent wel dat ik de kleuren een beetje aanpas, zodat ik dezelfde kleuren kan gebruiken als voor mijn andere twee lapjes. Die letters, dat randje en vooral de woorden, die doen het helemaal voor mij.

LDD2

Me & You € 11,50

nr 3 Spring Delivery van With Thy Needle & Thread

Ieder jaar voor Pasen roepen we in de winkel dat we toch eigenlijk wel iets van een Paasborduurwerkje moeten hebben. En ieder jaar is het al weer Pasen voor we zover zijn. Dit jaar ben ik nog met een Paasborduurtje bezig, maar dit patroon gaan we zeker borduren voor de winkel. Vooral omdat je het eigenlijk het hele jaar kunt laten hangen. De kleurtjes, de haas, nog een paar letters en cijfers, het randje met die driehoekjes, ik ben er gewoon weg van. Nu nog zo’n mooi lijstje op de kop tikken ;-).

WTNTSpringDelivery

Spring Delivery € 13,50

Morgen versturen we de Nashville verrassing voor onze abonnees. Mis ‘m niet en schrijf je nog in:

[mc4wp_form]