Hij staat weer voor je klaar, de kerstcatalogus 2021. Je kunt genieten van heel veel nieuwe kerstpatronen, stoffenpakketjes, recepten en vooral heel veel inspiratie voor je kerstborduurwerkjes. Dit jaar hebben we een interview met Liz Mathews van Hello from Liz Mathews en met Frony Ritter van Frony Ritter Designs. Beide dames hebben een schattig patroontje exclusief voor ons ontworpen. Wil je die graag ook ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, het is helemaal gratis.

www.dehandwerkboetiek.nl/nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

Klik op het plaatje om de kerstcatalogus te openen of klik hier. Bewaar de kerstcatalogus op je pc, laptop of tablet, zodat je ‘m weer kunt vinden.

Zie je iets dat je graag wilt bestellen, dat kan via een speciale pagina in de webshop:
Kerstcatalogus 2021

We beginnen maandag 15 november weer met het met het verwerken van de bestellingen van deze week en versturen van bestellingen. Het duurt dus even voor je antwoord krijgt over je bestelling.

 

 

 

 

Vanaf vandaag beginnen de de Kerst Open Dagen. Een mondkapje is verplicht in de winkel en we vragen je om voldoende afstand (1,5m) tot elkaar te houden. Helaas kunnen we dit jaar geen koffie en thee aanbieden, dat bewaren we tot volgend jaar. Je hoeft GEEN afspraak te maken om langs te komen.

Aangezien we overal beperkte ruimte hebben, gaan we er vanuit dat je gevaccineerd bent of een zelftest hebt gedaan voor je komt. Laten we vooral gezond blijven en elkaar gezond houden. Vaak zijn de ochtenden het drukste, wil je liever op een moment komen dat het wat rustiger is, kom dan ‘s middags.

Verder houden we in de keuken onze traditionele uitverkoop. Houd er rekening mee dat je hier CONTANT moet afrekenen.

Wie weet tot ziens in de winkel of tot mails.

Hartelijke groeten,
Annemiek