2020 is een jaar dat we nooit zullen vergeten. Een jaar waarin zoveel veranderde, waarin allerlei dingen die we heel normaal vonden, ineens niet meer normaal waren. Waarin je ineens een afspraak moest maken om de winkel te bezoeken. Een jaar ook, waarin nog nooit zoveel geborduurd is.

Gelukkig bleven ook veel dingen hetzelfde, de seizoenen volgen elkaar op, de zon schijnt regelmatig, de herfstbladeren vliegen hier om het huis, Poekie maakt mij elke dag aan het lachen en over 40 dagen (het is nu zondag 15 november) is het kerst. En dat betekent dat er net als de andere jaren er weer een kerstcatalogus klaar staat voor je.

Dit jaar hebben we interviews met Teresa Kogut en Rossana Gallo van Madame Chantilly. Verder vind je in de catalogus nieuwe pakketjes, een linnenaanbieding, nieuwe patronen en nieuwe handgeverfde linnens. Wil je graag de patronen hebben die Teresa en Rossana hebben ontworpen, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan als abonnee de kerstcatalogus eerder in je mailbox én je ontvangt de gratis patroontjes. Ook als je je nu nog inschrijft, ontvang je de instructies om deze kerstcatalogus met patroontjes te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om de kerstcatalogus 2020 te openen of klik op het plaatje.

Ik wens je heel veel plezier met deze kerstcatalogus.