Elk jaar maak ik een vreugdedansje als de kerstcatalogus weer klaar is. En ieder jaar moet ik me inhouden om niet gelijk 10 nieuwe projecten te beginnen. Terwijl ik de catalogus schrijf, zie ik zoveel moois voorbij komen, dan wordt de verleiding heel groot.

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt de kerstcatalogus hier downloaden. Het kan even duren voor het bestand helemaal geladen is, er staan heel veel foto´s in.

En mocht je iets willen bestellen, dat kan vanaf donderdag 31 oktober 10:00 uur. Alle patronen, stoffen etc die in de catalogus staan, vind je in de webshop:

https://dehandwerkboetiek.nl/kerstcatalogus-2019

Houd er rekening mee dat we maandag 6 november beginnen met het beantwoorden van de mails en het klaarleggen van de bestellingen. De ervaring leert dat we daar tijdens de open dagen geen tijd voor hebben.

Kom je langs tijdens onze Kerst Open Dagen, dan kun je genieten van een winkel die helemaal in kerstsfeer is ingericht. We hebben alle nieuwe spulletjes bij elkaar staan en in de keuken kun je profiteren van leuke aanbiedingen en koopjes (graag contant betalen!). Uiteraard hebben we ook weer een kopje koffie of thee met wat lekkers klaarstaan.

En net als ieder jaar hebben we weer een cadeautje klaarliggen (bij besteding van minimaal 10 euro). Dit jaar is dat een A5-mapje met een lapje stof en het patroontje van Heart in Hand Needleart. En om ervoor te zorgen dat je gelijk kunt beginnen, zit er ook een naald bij.

 

 

 

 

 

Ga er lekker voor zitten en geniet van deze kerstcatalogus. En wie weet zien we je op een van de Kerst Open Dagen in de winkel.