De klus is weer geklaard, de kerstcatalogus 2018 is af. Het is ieder jaar toch heel speciaal om deze kerstcatalogus samen te stellen. We weten nooit van tevoren wie haar/zijn kerstpatronen al klaar heeft. Het valt ons de laatste jaren op dat met name de Amerikaanse ontwerpsters vrij laat zijn. Gelukkig zijn er ook heel veel kerstpatronen al wel uit en wij hebben de leukste, mooiste, inspirerendste patronen verzameld in deze kerstcatalogs. Dit jaar hebben we een interview met Karen Kluba van Rosewood Manor Designs en Paulette Stewart van Plum Street Samplers. Daarnaast vind je weer heel veel nieuwe kerstpatronen, recepten en ideeën in deze kerstcatalogus.

Je kunt de kerstcatalogus hier downloaden of klik op het plaatje.

En deze keer hebben we iets speciaals, alle artikelen die in de kerstcatalogus staan, vind je ook terug in de webshop. We hebebn alles heel overzichtelijk onder een noemer gezet en je kunt het zien op deze link:

https://dehandwerkboetiek.nl/kerstcatalogus-2018

Kom je langs tijdens onze Kerst Open Dagen, dan kun je genieten van een winkel die helemaal in kerstsfeer is ingericht. We hebben alle nieuwe spulletjes bij elkaar staan en in de keuken kun je profiteren van leuke aanbiedingen en koopjes (graag contant betalen!). Uiteraard hebben we ook weer een kopje koffie of thee met wat lekkers klaarstaan.En voor elke klant hebben we bij besteding van min. 10 euro een leuk cadeautje!