De herfstpatroontjes beginnen steeds meer binnen te komen. Ik kan daar wel van genieten, de gebruikte kleuren veranderen net zoals de bladeren aan de bomen. Er komen steeds meer warme tinten bij, rood, oranje, geel, groen. Niet altijd kleuren die ik zelf snel zou kiezen, maar die bij deze tijd van het jaar prachtig passen.

In de Woodland editie van de Festive Little Fobs ze je het ook terugkomen. Nog een klein beetje blauw, maar voor de rest is de herfst begonnen. Heerlijk. Ik ben weg van de vosjes die helemaal rechts op het plaatje staan. Je kunt je helemaal voorstellen hoe een nestje kleine vosjes achter elkaar aanrent.

Festive Little Fobs – Woodland edition € 11,50

Na Nashville heb ik de Redbird Sampler van Heart in Hand geborduurd. En eigenlijk net zo afgewerkt als op dit plaatje. Nu is er een nieuw patroontje uit, Ye Old Crow Sampler. Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de kraaien. Ik vind het gewoon geen fijne vogels en ze jagen vaak de musjes uit mijn tuin. Maar dit patroontje vind ik te leuk om niet te borduren. Ik vind het heel leuk dat hier zo’n randje pompoms omheen zit. Maakt zo’n kussentje toch net weer anders.

   

Ye Old Crow met knoopjes € 13,50       Redbird Sampler met hartje € 13,50