ingericht

Dit was onze stand van twee jaar geleden, ik heb toen een blogberichtje geschreven over hoe zo’n opbouwdag eruit ziet. Dat kun je hier lezen.

Het is haast niet te geloven maar over 9 dagen is het weer zo ver. Dan begint de Handwerkbeurs in Zwolle en kun je 4 dagen lang volop inspiratie opdoen op handwerkgebied. Wij zijn al een paar weken druk bezig met alle voorbereidingen. De laatste nieuwe modellen worden nog geborduurd of ingelijst, de dozen met patronen komen bijna dagelijks binnen, er zijn al meters stof afgeleverd en we knippen heel veel Belfast voor de Winterpakketjes.

Je vindt ons dit jaar weer op onze vertrouwde plek, STAND 119, bij binnenkomst helemaal rechtdoor lopen, linksaf slaan en aan het einde van het pad zie je ons vanzelf staan. En we hebben uiteraard weer de nodige nieuwe modellen, heel veel stof, heel, heel veel patronen en een heel assortiment aan zijden en katoenen garens.

Een beurs betekent altijd dat we wel het een en ander moeten achterlaten in de winkel, oftewel, we kunnen niet alles meenemen. Hoe graag we het ook zouden willen, 600+ kleuren Soie d’Alger meenemen, gaat gewoon niet. Daarom nemen we de kleurkaart mee. En we weten dat we het op de beurs altijd heel druk hebben (gelukkig maar), dat betekent dat we geen kleine lapjes kunnen knippen en alleen over de volle breedte van de stof knippen.

Nu willen we heel graag dat je op de Handwerkbeurs juist die dingen kunt zien of kopen waar je in geïnteresseerd bent. Dus wil je graag een meter stof hebben, of juist een voorgeknipt lapje van 35 x 50cm of 50 x 70cm, wil je graag dat we Sampler Threads of Weeks Dye Works garen voor je meenemen, heb je jezelf beloofd juist dat ene patroon in Zwolle te kopen, laat het ons dan voor zondag 8 februari weten. Vermeld er duidelijk bij dat we de bestelling mee moeten nemen naar Zwolle. Dan kunnen we ervoor zorgen dat we het alvast voor je afknippen, van het bord halen of uit de doos halen en weet je zeker dat je je slag kunt slaan.

We zien jullie graag in Zwolle, wij hebben er zin in!