Misschien had je het al ontdekt op de deelnemerslijst van de Handwerkbeurs in Zwolle, maar dit jaar zijn wij niet aanwezig. Die beslissing hadden we al genomen voor mijn moeders val.

Omdat de beurs zo kort voor de beurs in Nashville is, betekent het dat ik 4 weken vrij moet nemen van mijn andere werk. En dat is gewoon niet ieder jaar mogelijk.

Nu mijn moeder nog herstellende is van haar breuk en ik zelf net de spataderoperatie achter de rug heb, is het eigenlijk een soort gelukje bij een ongeluk dat we dit besloten hadden. Het zit er dit jaar gewoon niet in.

We vinden het heel jammer dat we jullie niet in Zwolle zullen zien, maar houden een heel bijzondere actie tijdens de beursdagen. Als je onze nieuwsbrief krijgt, ontvang je woensdag 13 februaribericht daar over.

Nog geen abonnee, schrijf je dan snel in, volgende week komt er weer een nieuwe nieuwsbrief met een interview met Jacquelyn Fox van Waxing Moon Designs. En ik kan alvast verklappen dat ze een heel leuk patroontje voor ons heeft ontworpen.

Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief:

Op donderdag 14 februari kun je meer lezen over de actie op het weblog.

Zo kun je dan toch via de webshop toch meegenieten van onze winkel.

En denk je nu, wat moet ik toch tot die tijd borduren, dan hebben we heel leuke patroontjes van Heart in Hand Needleart voor je klaarliggen. De patroontjes kosten 9,75 per stuk en je hebt dan gelijk het bedeltje erbij dat in het patroontje verwerkt is. Je vindt ze onder de Nieuw in de Winkel pagina.

Bird In The Hand - Valentine's Day (w/embellishments)   

Bird In The Hand - Summer (w/embellishments)