Het heeft even geduurd, maar nu is ie er dan: de 2016 Nashville catalogus! We hebben zoveel mogelijk onze “buit” van Nashville voor jullie opgeschreven zodat je een idee krijgt van wat er allemaal in de winkel staat. We hebben een hele tafel vol met Nashville spulletjes. Ik loop bijna dagelijks er even langs en kijk dan nog weer even naar de patronen, garens, stoffen en accessoires die we hebben meegenomen. Ondanks al het hoesten en met dank aan Rob en Ria, is het gelukt om weer een mooi assortiment mee te nemen.

NVpromo

Klik op het plaatje om de catalogus te openen of klik hier.

Iedereen die abonnee is van ons nieuwstijdschrift krijgt volgende week nog een Nashville verrassing toegestuurd per mail. Schrijf je dus nog in voor het nieuwstijdschrift, dan ontvang je Nashville verrassing ook in je mailbox.

Ondertussen ben ik druk bezig om alle bestellingen die voor of tijdens de beurs gedaan zijn te versturen. Sinds afgelopen maandag ben ik weer zo’n beetje in orde en kan ik merken dat het elke dag beter gaat. Voor iedereen die nog last heeft van bronchitis of griep: heel veel beterschap.

Een fijn Paasweekend toegewenst, hopelijk kunnen we genieten van een beetje voorjaarszon en een aantal productieve borduuruurtjes.