De patroontjes van Carolina zijn inmiddels een begrip in onze winkel. Het zijn ook zulke leuke patronen. Dit jaar was ik heel benieuwd wat ze voor de kerst zou gaan ontwerpen. En oh, wat zijn er weer leuke patroontjes uitgekomen.

Allereerst is er de langverwachte en veelgevraagde Christmas in Quilt. En wat een mooi patroon. Of je nu het gehele patroon borduurt of delen eruit gebruikt voor een ornamentje, het is allemaal mooi. Die vogeltjes aan de rechterkant vind ik zo schattig.
cb_christmas-in-quilt
Christmas in Quilt € 15,95

Nog zo’n favoriet van mij is dit patroon. De kerstman heeft zijn rendieren verzameld om er een soort bonte avond van te maken. Het lijkt me reuzegezellig.

cb_a-nordic-christmas
A Nordic Christmas € 15,95

Tijdens het aftellen naar onze Kerst Open Dagen liet ik op facebook de onderstaande foto zien. Dat was dus de achterkant van dit patroon. Wat een geweldig patroon, ik zou zo alle zes figuurtjes kunnen borduren. En ze hebben allemaal iets vrolijks over zich. Wat ik zo leuk vind, is dat Carolina ze ook zo mooi heeft afgewerkt, met zo’n strikje bovenop het ornamentje.

cb_six-christmas-figurines
Six Christmas Figurines € 15,95

Had de kerstman zijn rendieren bij Nordic Christmas nog uitgenodigd voor een bonte avond, bij dit patroon zijn ze aan het werk. De kleine kerstelfjes helpen ook een handje.

cb_natale-on-the-road
Christmas on the Road € 13,50

Deze peperkoekhuisjes zijn een soort alternatieve Adventskalender. Je zou kunnen zeggen, ik borduur elke week een huisje. Maar de huisjes op zich zijn ook heel lief. Je zou ze ook apart kunnen borduren en in een klein lijstje doen. En dan vanaf volgend jaar, elke week een huisje ophangen.

cb_dolci-domeniche-davvento
Advent Calendar  € 13,50

Tot slot nog twee patroontjes van vorig jaar, van het linkerpatroontje hebben we het model in de winkel hangen, het rechter patroontje is in mijn “te borduren” doos belandt. Ooit, op een dag…..

cb_christmas-album
Christmas Album € 15,95

cb_petite-marche-de-noel
Petite Marché de Noel € 13,50

Mocht je de serie van XX in Quilt compleet hebben, dan mag de Halloween in Quilt niet ontbreken. Ik vind het patroon zo geweldig. Het is een vrolijk Halloween geworden, met zulke grappige details. Wat dacht je van dat doodshoofd bovenop de taart? Of de spookjes die uit de schoorsteen vliegen? Al met al is het een heel gezellig patroon met net de juiste hoeveelheid griezelig.

cb-halloween

Halloween in Quilt € 15,95

 

Op onze facebookpagina kun je een gratis patroontje vinden van Cuore e Batticuore. Carolina heeft weer een prachtig patroontje ontworpen dat je voor kerstkaartjes, ornamentjes en een klein lijstje kunt gebruiken. Like onze facebookpagina en mis deze gratis patroontjes niet. Klik hier om onze facebookpagina te bezoeken.