De situatie rondom het Coronavirus en de nieuwe maatregelen van de regering zorgen ervoor dat we de openingstijden van de winkel moeten aanpassen. We willen geen enkel risico nemen met onze klanten en met onszelf. Daarom gelden vanaf deze week de volgende maatregelen:

De komende weken is de winkel op woensdag en donderdag gesloten. Op vrijdag en de zaterdagen waarop we open zijn (1e en 3e zaterdag van de maand), kan er maximaal 1 klant in de winkel zijn. Wil je op een vrijdag of zaterdag langskomen, neem dan eerst contact met mij op zodat we een tijdstip kunnen afspreken. Je kunt maximaal 30 minuten in de winkel blijven.

UIteraard blijft de webshop open en blijven we gewoon versturen. Je kunt ook bijv. donderdag een bestelling doorgeven die je vrijdag op wilt halen. Houd er rekening mee dat je die bestelling van tevoren moet betalen en na 13.00 uur de volgende dag op kunt halen. Bestellingen die donderdag voor 19.00 uur worden doorgegeven kunnen vrijdag na 13.00 uur opgehaald worden. Als de bestelling later binnen komt, hangt het af van de drukte of het nog op vrijdag gaat lukken. Hetzelfde geldt voor vrijdag bestellen en zaterdag ophalen. Ook voor het ophalen van je bestelling moet je een afspraak maken.

En aangezien ook ik zoveel mogelijk binnen blijf, ga ik alleen op dinsdag en vrijdag naar het postkantoor.

Laten we met z’n allen ervoor zorgen dat we gezond blijven. Blijf zoveel mogelijk binnen en als je iets nodig hebt, nogmaals, we kunnen het altijd versturen.

We wensen iedereen veel sterkte en wijsheid toe in deze situatie. Hopelijk biedt onze geweldige hobby wat afleiding.

Hartelijke groeten,
Reina en Annemiek