Regelmatig vragen klanten mij: Wat doe je dan toch op zo’n kerstdag in juli nog wel? Ben je dan al met kerst bezig? Het antwoord is: jazeker zijn we dan al met kerst bezig :). Als het aan mij zou liggen, zouden we niet 1 x maar 2 x per jaar kerst vieren. Ik kan eigenlijk altijd wel iets voor kerst borduren. Meestal liggen er tussen al mijn projecten wel een paar kerstprojecten. Ik heb gewoon wat met kerstmannetjes, kerstbomen, sneeuw, rood, groen en wit en niet te vergeten, een beetje goud. Want kerst mag best een beetje sprankelen.

Afgelopen juli hebben we het onderstaande kussentje geborduurd. Nou ja, een begin gemaakt met het kussentje. Het is een patroontje van Tralala en wij hebben de kleuren wat aangepast zodat het a) meer kerstkleuren had en b) wat helderder van kleur was. Mijn moeder heeft het kussentje geborduurd en in elkaar gezet.