Als je graag wilt dat we iets voor je meenemen naar Zwolle, laat het ons dan voor aanstaande maandag weten!!! Vooral voor de garens is dit handig, we hebben een selectie van voornamelijk zijden garens mee, als je graag katoenen verlopende garens van bijv. Sampler Threads, Weeks Dye Works of Crescent Colours wilt hebben, laat het ons dan even weten. Ook voor kleine lapjes stof (35 x 50 cm of 50 x 70 cm) is het handig om dit door te geven.

===============================================================================

Vanuit Frankrijk hebben we nog meer bijzonder leuke patroontjes binnengekregen. Deze kleine kunstwerkjes zijn uitermate geschikt voor dames die voor een letterbak borduren. En gelukkig zijn er genoeg patroontjes die ook nog handwerkaccessoires laten zien. Ik ben nog heel hard aan het borduren om voor Zwolle nog een voorbeeldje af te krijgen, als dat lukt dan kunnen julile nog een andere manier van afwerken zien. Ik doe mijn best ;-).

  

La Bruit dans ma Cuisine € 11,50                      Les Oiseaux Brodeurs € 11,50

Dan zijn er ook nog heel grappige vogeltjes en een zestal sprookjesachtige huisjes, die je zo zou boeken voor je vakantie.

Oisellerie € 11,50

Petites Maisonnettes € 11,50

En tot slot nog een boekje met allemaal feestpatroontjes, ik heb een grote voorliefde voor de poes, de muis, de uiltjes, de slak, de eekhoorn en de vogeltjes. Oftewel, ik zou zo kunnen beginnen ;-).

Un air de Fête au jardin € 11,50

En uiteraard hebben we ook de andere “kleine” patroontjes weer besteld, die kun je hier zien.