Brin par Brin

Het is even stil geweest rond Stephanie Lejeune, maar nu zijn er weer heeeeeel leuke patroontjes onderweg. Ik vind de manier waarop ze de patroontjes uitgeeft zo leuk. Je ontvangt een klein boekje met een ringbandje, zodat het goed blijft liggen. En de pagina’s zijn geplastificeerd, dan kan er ook niets mee gebeuren. Ideaal om mee te nemen op vakantie.

Nieuw in het assortiment is Des invites ….. dans ma cuisine (€ 12,00). Wij zijn er weg van. Dat muizenkopje dat bovenuit het theekopje steekt, de poes in het melkkannetje en het konijntje in het eierdopje, de een is nog leuker dan de ander. Kies je eigen kleuren uit, stoei met garens en stofjes en leef je helemaal uit.

BpB 1

Les oiseaux de ma jardin (€ 12,00) zijn 6 schattige vogelpatroontjes. Het zijn vierkante patroontjes die je gemakkelijk kunt gebruiken voor een schaarhangertje of een kaartje. Het lijkt mij ook geweldig om ze over 1 draadje te borduren.

BpB 2

Demoiselles (€ 12,00)  is een patronenboekje dat je ook heel goed voor je dochter, nichtje, buurmeisje of oppaskindje kunt gebruiken. De dametjes hebben allemaal iets ondeugends vind ik. De kleur van het haar kun je gemakkelijk aanpassen. En zo’n poppetje op een klosje vind ik zelf ook wel heel leuk om te borduren.

BpB 3