Onze handschoentjesclub gaat in juli van start en als je meedoet, heb je aan het einde 13 geweldig leuke handschoentjes om in je kerstboom op te hangen.

Vanaf 17 juli gaan we beginnen met onze Handschoentjesclub. Elke 4-6 weken ontvang je een pakketje met alle benodigdheden om een van de geweldig leuke handschoentjes van Cross Eyed Cricket te borduren.

Elk pakketje bestaat uit een lapje 10,5 draads linnen, de kleurtjes DMC garen die je nodig hebt en natuurlijk het patroontje. Daarnaast ontvang je bij het eerste pakketje een map waar je alle pakketjes in kunt verzamelen. Dan raakt er ook niets kwijt.

Nu zijn we van de praktische, dus je ontvangt alleen de kleurtjes DMC die nog niet eerder zijn gebruikt. Bijkomend voordeel, je krijgt de DMC strengetjes nog voor de oude prijs van € 1,45 :-). De eerste zending bestaat uit het pakketje voor het Delft Windmill patroontje en het tweede patroontje in de serie.

Op elk pakketje vind je ook een kleurenafbeelding van het handschoentje zodat je kunt weet hoe het eruit gaat zien. De eerste twee handschoentjes hebben we al klaar en wij zijn echt dolenthousiast. De 10,5 draads stof maak de pakketjes tot het ideale vakantie/weekend/reis/auto/vrije dag project. Alle handschoentjes hebben nagenoeg dezelfde afmeting, dus je krijgt echt een leuke verzameling.

De kosten voor de pakketjes zijn als volgt:
Nederland
Pakketjes 1 t/m 4 – € 50,60
Pakketjes 5 tm/ 7 – € 48,95
Pakketjes 8 t/m 10 – € 41,70
Pakketjes 11 t/m 13 – € 40,25

Buitenland
Pakketjes 1 t/m 4 – € 60,50
Pakketjes 5 tm/ 7 – € 53,50
Pakketjes 8 t/m 10 – € 46,00
Pakketjes 11 t/m 13 – € 45,00

In totaal ontvang je 90 verschillende kleuren DMC, dat is toch een mooie aanvulling voor je collectie.
Hieronder zie je alvast de eerste twee patroontjes van deze club.

 

 

 

 

 

Je vindt de handschoentjesclub hier in onze webshop.