Voor alle liefhebbers van blackwork heb ik nog een aantal speciale patronen in de winkel. De patronen zijn van een Turkse ontwerpster, SEBA Designs en worden door een distributeur in de VS verkocht. Grappig he, hoe dat werkt tegenwoordig. Voor deze patronen geldt dat als ze op zijn, we ze niet à la minute weer kunnen bestellen. Dus zie je iets dat je graag wilt hebben…….. Ik ben zelf helemaal weg van Freedom. Wat een geweldig idee om een patroon zo op te stellen, al die verschillende vakjes en motieven. Ik vind het vooral heel leuk dat je verschillende uitvoeringen ziet op de voorkant zodat je een idee krijgt wat kleur en overlopend garen kan betekenen voor een patroon. Als je de uitvoerigen zo ziet, zou je niet denken dat het om hetzelfde patroon gaat.

SD-FREE

Freedom € 18,95

Dan hebben we twee patronen met allemaal sneeuwvlokken in een combinatie van blackwork en kruissteek. Zoals je kunt zien heeft Snowflake 2 meer blackworkachtige patronen. Het zijn kleine patroontjes die je makkelijk kunt gebruiken voor kaartjes of ornamentjes.

SD-S1 SD-S2

Snowflake 1 €   14,00              Snowflake 2 € 14,00

Nog een favoriet van mij, Diagonal. Het borduren van diagonale lijnen is lastiger dan je zou denken. Ons hoofd wil graag rechte lijnen zien en probeert de diagonale lijnen “recht te zetten”. Het is dus zeker een kwestie van goed tellen en opletten. Maar dan heb je ook een geweldig borduurwerk. Het kleurgebruik vind ik heel mooi uitgevoerd hier, je hebt bijna een soort regenboogeffect.

SD-DIAG

Diaganol € 18,95

Tot slot nog een patroon met allemaal hartjes in blackwork. Ik weet niet of ik zelf allemaal verschillende kleuren zou gebruiken, de hartjes borduren in een lichtoverloepnde kleur is denk ik iets rustiger. Maar mooi zijn ze wel.

SD-AWN

All We Need Is Love € 18,95