Het lijkt nog aardig ver weg, maar de eerste bestellingen voor de Nashville beurs moeten we al bijna weer doorgeven. Picture This Plus is altijd erg vroeg met de deadline, dus daar beginnen we dan maar mee. De linnens van Picture This Plus zijn meer gewolkt dan die van andere leveranciers. Het levert iedere keer een uniek lapje stof op. Wij hebben bijvoorbeeld onze Miss Mary Hadley op 14draads Sand geborduurd, een geweldige kleur die heel geschikt is voor diverse projecten. Op de website van Picture This Plus kun je zien welke kleuren ze allemaal leveren.

Picture This Plus linnen kleuren

Houd er rekening mee dat verfbaden en kleuren van plaatjes op de pc verschillend over kunnen komen. Je kunt je bestelling gewoon via een mail doorgeven.

Mocht je graag willen dat we een bepaalde kleur voor je meenemen, houd er dan rekening mee dat als het een kleur, aantal draden per centimeter of stof is die we normaal gesproken NIET in de winkel hebben, je minimaal een halve yard moet afnemen (ongeveer 67 x 92cm). We kunnen namelijk niet alle kleuren en stoffen meenemen en moeten gewoonweg keuzes maken. Als het een linnen is die we wel in de winkelcollectie opnemen, dan is de minimale afname ons standaardlapje van 33 x 45cm (kosten voor linnen 17 euro). Je kunt altijd een mailtje sturen om te vragen of we de kleur opnemen in onze eigen collectie.

Laat me uiterlijk zaterdag 26 januari weten welke stof jij graag zou willen bestellen, dan zetten we die ook op het lijstje.

Hieronder een aantal van mijn favoriete kleuren.

Doubloon                                                                  Fog

Highland                                                                  Sand