De patronen van The Drawn Thread zijn een oude liefde van me. Toen ik in 1995 het internet ontdekte, kwam ik al snel de patronen van The Drawn Thread tegen en in de loop der jaren heb ik er een aantal geborduurd. Cynthia was een van de eerste ontwerpsters die heel veel speciale steken gebruikte in haar patronen en die ze ook nog eens op een manier uittekende waardoor iedereen ze kon borduren. Dat laatste is gelukkig niet veranderd en bij ieder patroon is het weer genieten van de uitdaging die deze steken met zich mee brengen. Wat ik vooral heel knap vind, is dat ze de steken heel functioneel gebruikt. Het voegt als het ware een driedimensionaal element toe aan je borduurwerk.

En Cynthia heeft net een aantal nieuwe patronen uitgebracht. Die gaan we meenemen uit Nashville. En het zal je niet verbazen dat ik van dit huisjes patroon heel erg blij word. Je kunt de huisjes ook uitstekend apart borduren. Leuk voor een kaartje of een schaarhangertje.

The Sunnyside – patroon € 14,50

Dan zijn er twee patroontjes met hartjes. En dat betekent nog meer speciale steken. Het kussentje van By my hand zou ik het liefste gelijk gaan borduren, zo ontzettend lief. Het tweede patroontje Do small things (with great love) heeft ook al van die mooie hartjes. En het is zo kunstig hoe het woord Love in het patroon verweven is.

From my heart (met knoopje) € 10,95

Do small things (met bedeltje) € 11,95

Voor de liefhebbers van kleine patroontjes heeft Cynthia een nieuwe bloemen/plantenserie. En de eerste voorbeelden vind ik erg leuk, de Latijnse naam borduur je er ook bij en nog een vogeltje, wat wil een mens nog meer?

   

Pumpkin € 7,95                       Christmas Rose € 7,95

   

Sweet Violet € 7,95                     Common Lilac € 7,95

Tot slot is er nog dit prachtige patroon van appelbloesem. Juist door de donkere stof komen de kleuren zo mooi tot hun recht.

Apple Blossom Sampler € 11,95

De patronen staan nog niet in de webshop, dus mail je als je iets wilt hebben. Op onze The Drawn Thread pagina kun je nog meer patronen van Cynthia bekijken of bezoek haar website. We bestellen zaterdag, dus laat me bijtijds weten of ik iets voor je mee kan nemen.