Deze ontwerper ben ik vorig jaar in Nashville voor het eerst tegengekomen. En hij heeft een geheel eigen stijl. Ik vind het vooral heel vrolijke ontwerpen en de kleuren spreken me aan. Easter Garden is natuurlijk bedoeld voor Pasen, maar als je het jasje door laat lopen, zou het in elke kinderkamer passen. En eerlijk gezegd, ik vind ‘m ook gewoon heel leuk, vooral door de kleurtjes.

Ben je op zoek naar een patroon voor een huwelijk of huwelijksjubileum of een nieuwe woning, dan is Love Grows Here heel geschikt. Je kunt de tekst onder het huisje gemakkelijk aanpassen en invullen met initialen en een datum. Of zet de initialen boven de twee vogeltjes. Mogelijkheden genoeg.

 

 

 

 

 

 

 

The Easter Garden € 13,95

 

 

 

 

 

 

 

Love Grows Here € 13,95

Het is nog lang geen herfst, het voorjaar moet nog beginnen, maar deze twee patronen kun je alvast inslaan voor het najaar. Het leuke van Autumn Leaves is dat je het patroon af kunt werken in een borduurring. Autumn Towne is iets voor de borduursters onder ons die van grote werken houden. Het groen dat je ziet is de kleur van de stof, de rest borduur je allemaal zelf. Een meerjaren project zou ik zeggen 😊.

 

 

 

 

 

 

 

Autumn leaves & Pumpkins please € 13,95 

 

 

 

 

 

 

 

Autumn Towne € € 13,95