Kathy heeft een nieuw patroon uit en dat zijn eigenlijk 3 patronen in een. Ze vond de vogel zo leuk dat ze maar patronen erom heen bleef ontwerpen. Nou, dat vinden wij helemaal niet erg. Ik ben weg van de kleurencombinatie, zou het zelf nooit bij elkaar gezocht hebben, maar dat is nou het leuke van zo’n ontwerp. Vooral die turquoise kleur vind ik prachtig.

Je kunt kiezen voor het grote patroon, de vogel in het kooitje of het schattige speldenkussentje. Die laatste vind ik ook wel heel verleidelijk.

Arithmetic Book 15,95

Verder zijn diverse patronen van Kathy door de distributeur met pensioen gestuurd. Kathy heeft besloten om deze patronen niet meer te herprinten. Op haar blog kun je lezen om welke patronen het gaat. Ik weet dat we een aantal van deze patronen nog in de winkel hebben, dus als je wilt dat ik op zoek ga, dan zeg je het maar. Er zijn een aantal berichtjes over de gepensioeneerde patronen, dus kijk even goed, dat je niet een berichtje mist. Je vindt haar blog hier.