Een van de ontwerpsters die ik heel graag wilde ontmoeten was Annie van Annie Beez Folk Art. We hebben de laatste tijd steeds vaker patronen van haar binnen gekregen en de nieuwe patronen voor Nashville zagen er zo geweldig uit. En ik was helemaal onder de indruk toen ik in de kamer binnenliep. Wt een geweldige ontwerpen en zoals altijd, de modellen zijn nog veel mooier dan de foto’s van de patronen. Ik heb dus maar het nodige ingekocht.

Twee nieuwe patronen zijn Little Pink Houses en Thread Needle Street. Ik ben weg van de witte rand onder Little Pink Houses en de spreuk op Thread Needle Street is zo toepasselijk.

 

 

 

 

 

 

Little Pink Houses € 13,50

 

 

 

 

 

 

Thread Needle Street € 13,50

Bunny and Bee is zo’n life patroontje en deze hangt inmiddels in de winkel. In mijn aanstaande Flosstube video kun je ‘m alvast zien.. Het andere patroontje moest ik gewoon wel meenemen toen ik het model had gezien. Misschien moeten we hier even wachten tot Amalia koningin is, maar het patroon is zo mooi.

 

 

 

 

 

Bunny and Bee € 13,50

God Save The Queen

 

 

 

 

 

 

 

God save the Queen € 10,50

Old St. Nick is al een tijdje geleden uitgekomen en we gaan ‘m dit jaar borduren voor de kerst. Het is zo’n geweldig patroon. Mijn tante van 89 heeft ‘m al gekocht om voor de kinderen en kleinkinderen te borduren, dus dat lijkt me wel voldoende reden om Old Nick mee naar huis te nemen. Pins and Needles is ook al ouder, maar oh, oh, oh. Ik zou het liefste vandaag nog beginnen. Dat huis alleen al is voor mij reden genoeg om een lapje stof te vinden en garens op te zoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Old St. Nick € 13,50

 

 

 

 

 

 

 

 

Pins and Needles € 11,50

De volgende vier patroontjes zijn een seizoenenserie, maar zijn afzonderlijk ook heel leuk om te borduren. Je kunt de letters vrij eenvoudig aanpassen naar Nederlandse tekst.

Sheltering Tree - Spring

 

 

 

 

 

 

 

Shelthering Tree – Spring € 13,50

Sheltering Tree - Summer

 

 

 

 

 

 

 

Shelthering Tree – Summer€ 13,50

Sheltering Tree - Autumn

 

 

 

 

 

 

 

Shelthering Tree – Autumn € 13,50

 

 

 

 

 

 

 

Shelthering Tree – Winter € 13,50

Tot slot twee patronen die echt zo’n geval zijn van je ziet het model en denkt, die moet ik gewoon hebben. En dat terwijl ik helemaal niet zo weg ben van zonnebloemen. Of koeien. Maar hoe leuk zijn deze patronen!

Sunshine

 

 

 

 

 

 

 

Sunshine € 13,50

Farm Sweet Farm

 

 

 

 

 

 

 

Farm Sweet Farm € 13,50