De nieuwe patronen van Cuore & Batticuore passen helemaal bij het zonnige weer van de afgelopen dagen. Ik heb genoten van een aantal uurtjes in de zon borduren en hoop dat het voorjaarszonnetje nog regelmatig langskomt. Het maakt zo’n verschil als het wat vrolijker weer buiten is. En als je dan een mailtje van Carolina krijgt met wel heel vrolijke patronen, dan is het weekend geslaagd. Ik ga de patronen donderdag bestellen, dus als je iets wilt hebben, laat het me dan even weten, dan komt het gelijk mee.

Als eerste hebben we een lenteversie van het Kerstalbum dat we als model in de winkel hebben. Voor de lente heeft Carolina voor vrolijke kleuren rose en groen gekozen. Je kunt de afbeeldingen ook heel goed gebruiken voor afzonderlijke schilderijtjes of bijvoorbeeld als voorkant van een notitieboekje of fotoalbum.

CBalbumdiprimavera

En een close-up van een van de afbeeldingen.

CBalbumdiprimavera2

Album di Primavera € 15,95

Het volgende patroon is Apple Farm, het is weer een leuke combinatie van kleine motieven die samen een heel gezellig patroon vormen. Dat huisje doet mij denken aan een soort Pippo de Clownhuifkar, dan zonder wielen. En al die kistjes met appels, je zou accuut zin in een appel krijgen.

CBapplefarm

Apple Farm € 11,95

Carolina heeft ook een meer traditionele merklap ontworpen, met verschillende alfabetten, cijfers en uiteraard heel veel rozen. Je kunt de Engelse tekst in dit geval heel makkelijk omzetten naar het Nederlands ;-). En zo’n randje doet het ook heel goed op bijvoorbeeld een gastendoekje.

CBrosesampler

Hieronder zie je de hartjes die Carolina heeft geborduurd van het motief linksonder. Alleen voor zo’n verzameling hartjes zou je het patroon al mee naar huis nemen. Wat een schattige hartjes. Je kunt de kleuren van de rozen ook nog aanpassen, dat is een kwestie van een andere kleurfamilie nemen.

CBrosesampler2

Rose Sampler € 14,95

Dit patroontje past helemaal niet bij het voorjaar, of misschien ook wel. Per slot van rekening kan het weer ook zo ineens omslaan in maart en voor je het weet is het weer wit buiten. Het is echt een patroon voor breisters, wat een leuk patroon met zoveel verschillende details. Heb je het vogeltje gezien dat op het rendiertje zit? Compleet met muts en gebreien jas. En dat breiende schaapje……. die mag zo komen logeren.

CBloveisknittingforyou

Love is… knitting for you € 11,95

En dit is mijn favoriete patroontje van deze lijst. Wat een geweldig idee om na de populaire “Six Christmas Figurines” nu  met paasfiguurtjes te komen. De een is nog leuker dan de ander. Ik ben weg van het schaapje, maar dat kippetje vind ik ook heel leuk. Of dat haasje met de worteltjes. Of het tuinmannetje. Ach, eigenlijk wil ik ze gewoon allemaal borduren.

CBsixeasterfigures

sei personaggi in cerca di pasqua parte 2 037

Six Easter Figurines € 12,50

Zoals gezegd, de patronen zijn nog niet binnen, ik bestel donderdag, dus laat me maar weten of ik iets mee kan laten komen. Ik ga alvast mijn kleurtjes opzoeken voor de paasfiguurtjes, dan ben ik helemaal voorbereid als de bestelling binnenkomt.