Brenda is dit jaar heel vroeg met haar kerst- en winterpatronen en ik ben helemaal voor! Wat zijn het weer prachtige patronen. We gaan ze eind van de week bestellen, dus als je er zeker van wilt zijn dat je snel kunt beginnen met deze patronen, laat het me dan weten. Je kunt ze in de webshop alvast bestellen.

Het eerste patroon is door heel veel Flosstube kijkers met smart naar uitgekeken. Winter Rose Manor was een exclusief patroon voor een borduurweekend dat in 2018 plaatsvond. En nu kan iedereen dit prachtige huis gaan borduren. Je ontvangt zowel het patroon van de merklap als van de speldenkussen. We hebben de 14 draads R&R Brenda’s Brew ook besteld ;-).

 

 

 

 

 

 

 

Winter Rose Manor 21,75

Het volgende nieuwe patroon is When Santa’s away, the mice will play. Ik ben dol op de muizen van Brenda, ze zijn zo lief en doen allemaal stoute dingen. Ik weet niet of ik zo’n stuk vilt voor de bovenkant van de schoen ga gebruiken, maar verder…… Brenda heeft ‘m over 1 draadje geborduurd, ik ga gewoon voor 2 x 2 draadjes hoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

When Santa’s Away 13,95

Het derde patroontje past in de koffieserie die begon met Coffee First. Inmiddels hebben we ook Witches Brew in de winkel en nu kunnen we Mr. Marshmallow bestellen. En ohhhhh, wat is ie leuk. Wie houdt er niet van warme chocolademelk in de wintermaanden en dan met marshmallows erop?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mr. Marshmallow 13,95

De twee sneeuwmannetjes van Brrr It’s Cold Outside maken het kwartet compleet. Ik vind het nu al even wennen met de koudere temperaturen en de vochtige lucht, maar in december hoop ik toch dat we dan echt kunnen zeggen Brrr. het is koud buiten. Een beetje vorst in de lucht vind ik prettig. Het is net of alles dan frisser ruikt. En wie weet kunnen we deze winter zelf een sneeuwman maken!

 

 

 

 

 

 

 

Brrr It’s Cold Outside 13,95

De patronen kun je alvast bestellen, dan nemen we dat mee in onze bestelling. Ik denk dat het wel een 3-4 weken minimaal duurt voor we ze in huis hebben. Ben je nog op zoek naar andere patronen van Brenda Gervais, laat het me dan weten, dan kunnen we die ook gelijk mee laten komen.