De komende dagen houdt een groot aantal ontwerpsters een virtuele beurs waarbij natuurlijk weer heel veel moois voorbij komt. Ik ben heel benieuwd wat we allemaal te zien krijgen. Van een aantal dames heb ik een voorproefje gekregen en die beloven alvast heel veel goeds.

HoD   by_the_sea_small_206x288

Hands on Designs komt met een nieuwe versie van haar prachtige speldenkussentjes. Wat een origineel idee om een speldenkussentje zo in elkaar te zetten. Op het plaatje ernaast zie je hoe de Stitching by the Sea versie van zo’n speldenkussentje.

4428d522-e155-42c0-ae6d-6f901506fc38 c8936dc3-c77b-4c96-a29c-48434af071e9

Judy van JBW Designs heeft in ieder geval twee nieuwe herfst/Halloween patroontjes. Links zie je een stukje van Trick or Treat en rechts van Alphabet Owls. Vooral dat pomponrandje rondom de uil vind ik een heel leuk idee.

PPS

Van Plum Street Samplers kregen we deze preview en alleen al vanwege de rand zou ik het willen borduren. Wat een prachtige rand en dan ook nog zo’n huisje erbij…….

SB

En tot slot een fotootje van Shepherd’s Bush. Details volgen nog, maar alleen al dat knoopje op zo’n Shepherd’s Bush schaapje is voor mij genoeg reden om het te bestellen.

De komende dagen zullen we op facebook berichtjes plaatsen met meer foto’s. Mocht je onze facebook pagina nog niet volgen, doe dat dan nog even, dan blijf je helemaal op de hoogte:

www.facebook.com/dehandwerkboetiek

Ik voel me net een beetje als een kind dat bijna jarig is: nog een nachtje slapen…….. ;-).