allereerst iedereen natuurlijk een heel gelukkig en gezond 2013 toegewenst met heel veel creatieve uurtjes.

Twee weken geleden zat ik met een vriendin het kerstproject te bespreken en kwam zij ineens met een bijzonder goed idee: namelijk een alternatieve stof voor Santa’s Village. Het project wordt op lambswool linnen geborduurd, een prima keuze en een prachtige kleur. Maar voor wie dat wil, bieden wij ook een alternatief, namelijk het witgestippelde naturel Belfast linnen van Zweigart. Zelf vinden wij het een geweldige uitkomst. Hieronder zie je de twee mogelijkheden naast elkaar.

CCN1  CCNlambswool

Zoals je misschien wel ziet, zijn we niet opgehouden bij het veranderen van de stof, we hebben ook de groene kleuren aangepast. En daarnaast hebben we voor de rode DMC kleur uit het patroon een Crescent Colours kleur gebruikt. Bij het eerste pakketje krijg je de omzetting van ons erbij, dan kun je kijken wat je zelf het mooiste vindt.

Wil je ook de stippeltjesstof hebben (is alleen in 13draads linnen verkrijgbaar), laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Ook als je losse lapjes wilt hebben, kun je deze stof gebruiken. Deze stof is iets duurder, het scheelt een euro voor de grote lap en 0,25 per los lapje. Als je ook het overlopende rode garen wilt gebruiken, dan is het handig om dat alvast te mailen. Wij zorgen er dan voor dat je bij het januari pakketje alvast een strengetje meegestuurd krijgt.

Nog een paar weekjes wachten en dan gaan we van start.