Vandaag word ik 50, ik vind het een bijzondere dag en wil deze verjaardag graag met jullie vieren. Nu is het wat lastig om iedereen een stukje taart langs te brengen, dus heb ik het volgende bedacht. In samenwerking met een aantal ontwerpsters en leveranciers kan ik 50 kadootjes weggeven.

Die hebben we eerlijk verdeeld over de winkel en de webshop. De eerste 25 klanten in de winkel en de eerste 25 bestellingen via de webshop (bij besteding van minimaal 10 euro) ontvangen een van de onderstaande kadootjes. De actie geldt vanaf 11.00 uur op 14 augustus en we gaan door tot de kadootjes op zijn.

We geven de kadootjes in willekeurige volgorde uit, het is dus een verrassing welk kadootje je bij je bestelling ontvangt.

Dankzij deze lieve dames hebben we deze actie kunnen opzetten. Het is een geweldige manier om kennis te maken met hun ontwerpen of producten. Kijk eens op hun website, volg ze op Facebook of Instagram en blijf zo op de hoogte van wat ze allemaal doen.

 

Werkstatt für Historische Stickmuster

Dorothee Kandzi en Ute Scheer ontwerpen patronen die gebaseerd zijn op oude merklappen. Daarnaast hebben ze ook een aantal reproductiemerklappen uitgebracht. Hun Farben-patronen zijn bijzonder populair en ik kan niet wachten om te zien welke andere versies hiervan nog uitkomen.

Weg te geven patronen:

 1. CCB 1743 reproductiemerklap
 2. Traumfaden
 3. Barocker Blumenkranz mit Initiale
 4. Frohe Weihnachen
 5. Klassich rot 3

Historische Stickmuster website

Blog

Facebook

 

Heart in Hand Needleart

Cecilia is een van de ontwerpsters die ik al op mijn eerste Nashvillebeurs heb ontmoet. Haar ontwerpen zijn speels, vrolijk en ze gebruikt regelmatig gezegden of woorden die ik persoonlijk erg toepasselijk vind. En in de loop der tijd zijn haar patronen wat veranderd waardoor ik ze eigenlijk nu nog leuker vind. De nieuwe Swirlygig serie met die grappige dieren die zo hoog op hun poten staan vind ik echt geweldig.

Weg te geven patronen:

 1. Merry Making Mini – Floral Heart
 2. Checkerbird
 3. Bluebird’s Nest
 4. Bird in Hand – Christmas
 5. Flower on a Hill

Heart in Hand Needleart website

Facebook

Instagram

 

Hands on Designs

We hebben vorig jaar een geweldig leuke workshopdag gehad met Cathy Habermann van Hands on Designs. Cathy is vooral heel goed in het bedenken van nieuwe manieren van afwerken. Haar nieuwe serie van House on a Hill is daar een goed voorbeeld van. En Cathy heeft er persoonlijk voor gezorgd dat de kleur Chalk van The Gentle Art de meest verkochte kleur was in 2017, met haar ontwerpen die ze baseert op krijttekeningen van Priscilla. Wie had ooit gedacht dat een strengetje wit handgeverfd garen zo populair zou worden ;-). Op haar website vind je een groot aantal tutorials over hoe je haar ontwerpen in elkaar kunt zetten.

Weg te geven patronen:

 1. More Chocolate Bunnies
 2. Ready Set Snow
 3. You had me at Flamingo
 4. House on a Hill – The Summer NIght
 5. Carrots & Cottontails Farm

Hands on Designs website

Facebook

Instagram

 

Jeannette Douglas Designs

Jeannette was de eerste bekende ontwerpster die bij ons een workshop kwam geven in 2013. Wat hebben we genoten van haar Nederlandse uitleg (haar ouders komen uit Nederland en Jeannette spreekt nog heel goed Nederlands), haar persoonlijkheid, haar humor en haar prachtige ontwerpen. Ze gebruikt in haar ontwerpen vaak speciale steken die dan net even iets meer effect geven aan je borduurwerk. En met de duidelijke uitleg van de steken in haar patronen, kan iedereen ze borduren.

Weg te geven patronen:

 1. Blooming Bouqeuts #2 Cheerful
 2. Potpourri of Stitches
 3. Christmas Sampler
 4. Vintage Birds
 5. Pins & Needles

Jeannette Douglas Designs website

Facebook

Instagram

 

Sue Hillis Designs

Sue is een van de “grand ladies” van het borduren. Zolang ik mij kan herinneren is ze al in Nashville en ieder jaar heeft ze weer een grote verscheidenheid aan patronen klaarliggen. Je herkent de patronen vaak gelijk, maar desondanks heeft Sue echt veel verschillende typen patronen. Ik vind haar kerstpatronen altijd erg leuk maar ook haar patronen met handwerkaccessoires. Daarnaast weet Sue altijd weer andere manieren van afwerken te bedenken. En als je van een woordspeling houdt of een grappige tekst, dan zit je bij Sue helemaal goed.

Weg te geven patronen:

 1. Buttons & Lace
 2. Broderie à Paris
 3. My Favorite Things
 4. Traditonal Trees (no. 3)
 5. It’s the Most Wonderful Time

Sue Hillis Designs website

Facebook

Instagram

 

Summer House Stitche Workes

Beth’s patronen zijn gebaseerd op antieke merklappen en ze heeft ook een aantal reproductiemerklappen uitgebracht. Het blijft leuk om te zien hoe ze van een oude merklap een nieuw patroon samenstelt en dan ook een aantal kleinere patroontjes ervan maakt.

Weg te geven patronen:

 1. Fragments in time 2019 – deel 1
 2. Fragments in time 2019 – deel 2
 3. Fragments in time 2019 – deel 3
 4. Fragments in time 2019 – deel 4
 5. Broderie Coeur

Summer House Stitche Workes website

Facebook

Instagram

 

Heartstring Samplery

Beth is een van de eerste ontwerpsters met wie we een interview hebben gedaan in ons nieuwsmagazine. Vanaf 2008 brengt Beth haar patronen uit en ze is inmiddels een gevestigde naam. We zijn heel blij dat we 2 gesigneerde exemplaren van His Eye is on the Sparrow kunnen weggeven. Op de Nashville beurs volgend jaar brengt Beth een patroon uit dat vergelijkbaar is met His Eye is on the Sparrow.

Patronen om weg te geven:

 1. His Eye is on the Sparrow
 2. His Eye is on the Sparrow
 3. F is for Friend
 4. Sarah Boothman 1845
 5. All the Pretty Flowers

Heartstring Samplery website

Facebook

Instagram

 

Lady Dot Creates

Lois van Lady Dot Creates is de dame die al die mooie velveteen, chenille, pompoms en  verft. Wij zijn dol op haar velveteen voor de afwerking van pindrums of kussentjes. Ze heeft voor mijn verjaardag 10 pakketjes samengesteld van een lapje velveteen met bijpassende chenille en een zakje met parelmoeren knoopjes en speldjes. Superleuk om een speldenkussentje mee te versieren.

 

 

 

 

 

 

 1. blauw velveteen pakketje
 2. rood velveteen pakketje
 3. grijsblauw velveteen pakketje
 4. beige velveteen pakketje
 5. bruin velveteen pakketje
 6. blauw velveteen pakketje
 7. rood velveteen pakketje
 8. grijsblauw velveteen pakketje
 9. beige velveteen pakketje
 10. bruin velveteen pakketje

Lady Dot Creates website

Facebook

Instagram

 

Tralala

Wij zijn dol op de patronen van Corinne, ze zijn altijd vrolijk, fijn om te borduren en hebben een eigen sfeer. Er hangen inmiddels al aardig wat modellen van Tralala patronen in de winkel.

Weg te geven patronen:

 1. Histoire de bergère: Hiver
 2. Les amis du père noël
 3. ABC Noël
 4. Souls les Rosiers
 5. Je tricote été

Tralala blog

Facebook

Instagram