Blijkbaar is ScissorTail Designs al een tijdje aan het ontwerpen. En blijkbaar had ik dat helemaal gemist. Tot afgelopen zomer, toen ik ineens heel leuke patroontjes voorbij zag komen. Een beetje merklapachtig, een beetje geometrisch, een paar kleuren en dan heb je zomaar ineens mooie motieven om te borduren. De dames die de nieuwsbrief ontvangen hebben al meer van haar gezien, de “sneeuwontwerpen” zijn erg leuk.

In de winkel hebben we eerst dit model hangen: Poinsettias on the Square. Geborduurd door Carin en afgewerkt door mijn moeder. Het leek ons leuk om eens heel andere stof uit te kiezen en om de motieven onder elkaar te borduren. Het streepjesband komt van Vaupel & Heilenbeck en is heerlijk om op te borduren. Alle dames die dit gebruiken voor randje per week kunnen het vast beamen. De kleurtjes hebben we ook een beetje aangepast, stemmig kerstrood en -groen van Gloriana: Poinsettia (leuk woordgrapje met de naam van het patroon) en Holiday Green. En je kunt het niet zien, maar er zitten ook nog prachtige kraaltjes in verwerkt. De houtjes voor de afwerking zijn door moederlief geverfd waardoor ze net iets meer uitstraling hebben. Zo kun je maar zien dat je niet alles hoeft in te lijsten.

20121210   

Naast dit patroon heeft ScissorTail Designs een aantal heel leuke “sneeuwpatroontjes”. Heel makkelijk te borduren met 1 kleur garen op een mooie blauwe stof. Voor de liefhebbers hebben we nog 15 draads linnen in een grijsblauwe kleur die hier heel geschikt voor is. We hebben maar een beperkte hoeveelheid dus als je er nog wat van wilt hebben, laat het dan snel weten. Het linnen kost € 50,00 per meter en is 180cm breed. Uiteraard kun je de patroontjes ook op een blauwe Belfast borduren of op naturelkleurig linnen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Denk eens aan het toevoegen van kraaltjes of het borduren van een deel van het patroon met Petite Treasure Braid no. 10 (wit/doorzichtig metallic garen).

   

Snowflake Mini Trees € 10,50                                 Snowflake Ornaments € 10,50

   20141210a

Snowflake Tree € 10,50                                De 15draads stof met voorgestelde garens en kraaltjes

En zoals altijd hebben we ook weer een winnares, dat is Marja:

Degene die ik in gedachten heb voor een cadeautje is ook een poezenliefhebster. Zoiets zou ze geweldig vinden.
Ook deze patroontjes zien er niet al te ingewikkeld uit, leuke start voor een beginnend borduurster…

groet,
Marja

Marja, ik mail je over de adresgegevens en eventuele boodschap voor de gelukkige winnares.

De prijs van vandaag is, dat kunnen jullie vast raden, een patroontje van ScissorTail Designs. De winnaar mag doorgeven wie dit patroontje gaat ontvangen. Reageer dus voor 15.00 uur morgenmiddag en maak kans om iemand blij te maken. En deel dit bericht vooral met je borduurvriendinnen.Reageer wel op het blogbericht, zodat je mee kunt doen. Blijf vooral meedoen, je hebt nog 5 x kans om mee te doen!

En ik heb nog een kleine verrassing, als je abonnee bent van de nieuwsbrief, dan maak je 3 x kans om een kadootje te winnen en deze keer is het kadootje gewoon voor jezelf. Schrijf je dus snel in voor de (gratis) e-nieuwsbrief die we maandelijks versturen. De nieuwsbrief gaat vanavond de deur uit, dus zorg ervoor dat je je nu gelijk inschrijft. Aan het einde van de 12 dagen, op dinsdag 16 december maak ik de 3 winnaressen bekend.