20141211

 

Na de her-introductie van Barbara Ana Designs, wilden we dolgraag een model in de winkel hebben voor onze Kerst Open Dagen. Gelukkig hebben we een heel snelle en lieve klant die voor zo’n klusje haar hand niet omdraait. Ik was helemaal weg van de sleutelpatronen en deze vonden we heel toepasselijk. Vooral dat flapje aan de zijkant vond ik heel intrigerend. Wat een leuk idee om dat toe te voegen aan je kussentje. Ook voor dit patroon hebben we de kleuren iets aangepast. De kleurtjes van de huisjes waren meer terra-cotta-achtig rood dan kerstrood. En zwart hebben we vervangen door heel donkergrijs.

En zoals wel vaker gebeurt, als er nieuwe patronen uitkomen, lijkt het wel alsof er altijd eentje bij zit die nog leuker is dan de vorige zending. Zo hebben we nu nog een kerstpatroontje, de kerstman op de rug van een duifje, klaar om naar het volgende dorpje te vertrekken. Ik vind het echt een borduurwerkje voor de kerstdagen. En mochten we geen echte sneeuw hebben, dan kun je in ieder geval sneeuw borduren. En om alvast in de stemming te komen voor het voorjaar hebben we Chirpy, ook een “sleutelpatroon” waar op en aan de sleutel van alles staat en hangt. Het patroontje voor het schaarhangertje krijg je er ook bij.

Santa, the Dove, and the Key - Cross Stitch Pattern   chirpy

Santa, the Dove and the Key € 10,00                                  Chirpy € 10,00

Love never Fails is een patroon dat haast een beetje lijkt op de Fraktur patronen die ik op het blog heb geplaatst. Ik weet niet of ik zelf de turquoise kleur zou gebruiken, misschien een iets donkerder versie. Je kunt het patroon ook goed gebruiken voor een huwelijk.

Tot slot, Stitching ever after, een nieuwe toevoeging aan de bomenserie. Ik blijf het zo leuk vinden, zo’n grote boom waar van alles aanhangt en inzit. Elke keer als je kijkt, zie je weer iets anders. In de Stitching boom zie je een speldenkussentje, huisjes, meer boompjes, schaartjes en zelfs een borduurring met een borduurwerkje erin. Echt iets voor ons borduursters ;-).

love stitching

 

Love never Fails € 13,50                                           Stiching ever after € 11,50

En dan de winnaar van het blogbericht van gisteren, dat is Marianne:

Echt iets voor mijn nichtje, die houdt van dit soort patroontjes.

Marianne, ik mail je over de adresgegevens en eventuele boodschap voor de gelukkige winnares.

De prijs van vandaag is, dat kunnen jullie vast raden, een patroontje van Barbara Ana Designs. De winnaar mag doorgeven wie dit patroontje gaat ontvangen. Reageer dus voor 15.00 uur morgenmiddag en maak kans om iemand blij te maken. En deel dit bericht vooral met je borduurvriendinnen.Reageer wel op het blogbericht, zodat je mee kunt doen. Blijf vooral meedoen, je hebt nog 5 x kans om mee te doen!

En ik heb nog een kleine verrassing, als je abonnee bent van de nieuwsbrief, dan maak je 3 x kans om een kadootje te winnen en deze keer is het kadootje gewoon voor jezelf. Schrijf je dus snel in voor de (gratis) e-nieuwsbrief die we maandelijks versturen. De nieuwsbrief gaat vanavond de deur uit, dus zorg ervoor dat je je nu gelijk inschrijft. Aan het einde van de 12 dagen, op dinsdag 16 december maak ik de 3 winnaressen bekend.