Dit is al weer het laatste berichtje van de 12 dagen voor kerstmis, ze zijn echt voorbijgevlogen. Het lijkt wel alsof de dagen voor kerst sneller gaan dan de andere dagen van het jaar. Mijn plan is om eerste kerstdag heerlijk met mijn kersthuisjeslap op de bank door te brengen. Ik heb nog een aantal afleveringen van het eerste seizoen van The Killing (nou niet echt gelijk een serie om in kerststemming te komen, maar ja, ik wil wel graag weten hoe het afloopt), poes erbij, kopje koffie, kaarsjes aan, en vooral heerlijk borduren. Ik heb genoten van jullie reacties op de berichtjes, zo leuk om te lezen wat iedereen doet, iedereen bedankt voor het reageren. En ik geloof dat bij ongeveer 75% van de lezeressen stoofpeertjes op tafel staan met kerst, heerlijk.

De winnares van het berichtje van gisteren is;

nr. 21 Saskia

Gefeliciteerd Saskia, ik heb je gemaild, je mag zeggen waar de prijs, een zakje met kerstbedels, naar toe gaat. Morgen trek ik iets eerder dan gebruikelijk de winnaressen, dus reageer bijtijds als je mee wilt doen voor de laatste twee kadootjes. Je hebt tot morgen 12.00 uur de tijd.

Voor vandaag heb ik nog een tweetal patroontjes opgezocht om jullie tijdens de feestdagen bezig te houden. Allereerst een schattig patroontje van Little House Needleworks.

Klik hier voor een grote versie van het patroontje. Voor alle dames die zich hebben voorgenomen om het komende jaar wat ornamentjes te gaan borduren voor hun kerstboom, hier is jullie eerste werkje zou ik zeggen :-).

Dan voor het geval we nog in 2013 ingesneeuwd raken, wat extra sneeuwvlokjes om je gezelschap te houden.

Klik hier voor het patroontje. Zowel afzonderlijk als zo vier bij elkaar zijn deze sneeuwvlokken makkelijk te borduren. Je kunt naar wens kraaljtes of gouddraad toevoegen.

En tot slot van Cross Eyed Cricket een handschoentje om te borduren. Vicki geeft al jaren deze handschoentjes als gratis patroontje weg op haar website en de een is nog leuker dan de andere. Deze handschoentjes zijn ook heel geschikt om op geperforeerd papier te borduren, dan kun je ze mooi “in de vorm” uitknippen.

Klik hier voor een grote versie van het patroontje.

De 12 dagen van kerstmis zijn met dit berichtje dus bijna voorbij, morgen maak ik nog twee winnaressen bekend. Dan houd ik even een blogpauze tot het nieuwe jaar.  Op 24 en 31 december kun je nog een berichtje verwachten. De winkel is gewoon open op onze normale openingstijden. Dat wil zeggen op de volgende dagen:

vrijdag 27 december 10.00-17.00 uur
donderdag 2 januari 13.00-17.00 uur
vrijdag 3 januari 10.00-17.00 uur
zaterdag 4 januari 10.00-17.00 uur

Vrijdag 20 december is de laatste dag dat we nog versturen, daarna beginnen we op 2 januari weer. We willen het de post tijdens deze drukke dagen niet nog moeilijker maken en het risico lopen dat onze enveloppen niet aankomen ;-).