Zeg Annemiek, hoe zit het dan met die 3880 nummers?

Zeg Annemiek, hoe zit het dan met die 3880 nummers?

Af en toe kom je ze tegen in Amerikaanse patronen, de min of meer “beruchte” 3880 nummers. Kleuren van DMC die alleen in de VS te verkrijgen zijn en dan ook alleen als een set. Hier in Europa zul je deze nummers niet kunnen kopen. Als leverancier kan ik ze...
Zeg Annemiek, ik kan dit DMC nummer nergens vinden?

Zeg Annemiek, ik kan dit DMC nummer nergens vinden?

Je kent het vast wel, je wil de DMC kleurtjes verzamelen voor een bepaald patroon en ineens staat er een nummer dat je niet terug kunt vinden in je verzameling. Geen probleem, dan kijk je even bij De Handwerk Boetiek of je het kunt bestellen. Helaas, daar zie je het...
Gratis Valentijn patroontje

Gratis Valentijn patroontje

Ben je nu helemaal geΓ―nspireerd door al die Valentijn patroontjes, dan kun je alvast met dit patroontje beginnen. Met heel veel dank aan Salt Pepper Stitching. Ik houd vooral van Valentijnspatroontjes waar niet veel tekst bij staat. En hoewel dit patroontje ook tekst...
Zeg Annemiek, hoe bewaar jij je borduurgaren? Deel 2

Zeg Annemiek, hoe bewaar jij je borduurgaren? Deel 2

Vorige week heb je kunnen lezen hoe ik mijn DMC, Venus en Vaupel & Heilenbeck garen opberg. Deze borduurdozen zijn zo handig. Ik realiseerde me later pas, dat die dozen al heel oud zijn. Bovendien had je destijds ook niet veel keuze, dit was HET systeem voor...
“Zeg Annemiek, hoe berg jij je borduurgarens op?”

“Zeg Annemiek, hoe berg jij je borduurgarens op?”

Als je je borduurgarens goed opbergt en sorteert, heb je daar heel veel plezier van. Je kunt snel zien welke kleuren nog ontbreken voor een bepaald project, je koopt geen dubbele kleuren meer en je garen ligt klaar voor gebruik. Ik gebruik twee systemen voor mijn...