Dit was het eerste jaar dat Judy zelf niet op de beurs was. We moesten het dus doen zonder zelfgebakken koekjes en haar jaarlijkse receptenboekje. Dat viel niet mee ;-). Maar bovenal misten we Judy en Connie die altijd met een lach klaarstaan en een mooie uitstalling maken van de nieuwste modellen. Gelukkig konden we bij een andere leverancier haar patroontjes ophalen.

Hadden we vorig jaar Alphabetique om Frankrijk te eren, dit jaar is het de beurt aan Groot Brittanië. En wat een leuke merklap is het geworden. Die rode dubbeldekker linksonder is geweldig!

Alphabetique € 13,50

Ode to Brittain € 11,,50

Dan zijn er 4 nieuwe “zeepatroontjes”, de krab en de dolfijn staan op één patroontje, de pelikaan en de schelp op een andere. Samen met het patroon van vorig jaar kun je een hele collectie zeefiguren borduren. Deze patroontjes lenen zich ook heel goed om over 1 draadje te borduren. Dan houd je een heel fraai schaarhangertje bijvoorbeeld over.

Seaside Series I € 11,50

Seaside Series II (pelikaan en schelp) € 11,50,

Seaside Series III (dolfijn en krab) € 11,50

Tot slot een prachtig rozenpatroon dat je in 1 kleur kunt borduren. Je zou er links en rechts ook de initialen van bijvoorbeeld het bruidspaar bij kunnen borduren. Of borduur 1 roosje op een kaartje. Op het model is het patroon over 1 draadje geborduurd, maar dat hoeft natuurlijk niet.

With Love € 9,25