Wat kun je nu beter doen met dit warme weer dan opruimen? Ik kan eerlijk gezegd heel veel dingen bedenken die leuker zijn om te doen, maar zo af en toe is het gewoon nodig ;-). En de beloning is dan, dat je soms dingen tegenkomt die we niet meer in de collectie hebben.

Zo ook met dit schattige merklapje van Marjorie Massey. Ik heb het lang geleden zelf geborduurd vanwege de charmante kat die erop staat. En dan zo’n lief alfabetje erbij, dan ben ik al snel verkocht. Omdat het zo warm is heb ik er een leuk prijsje van gemaakt voor de zomer, het pakketje incl. 16 draads linnen, DMC garen en naald kost nu slechts 10 euro. Heerlijk om mee te nemen op vakantie.

VERKOCHT

Nog zo’n verrassing is deze DVD met alle Just Cross Stitch Christmas ornaments tijdschriften vanaf 1997 (de allereerste) tot en met 2013. Hebben jullie dat ook? 2013 klinkt zo dichtbij, maar is inmiddels ook al weer 5 jaar geleden. Het is geen geheim dat ik gek ben op dit tijdschrift en juist de oudere nummers hebben heel leuke patroontjes. Ook van ontwerpsters die inmiddels niet meer meedoen of niet meer ontwerpen zoals Just Nan, Bent Creek, Brightneedle, Blackbird Designs en uiteraard Lizzie Kate. Echt iets voor de verzamelaar.

VERKOCHT

Met deze warmte is het altijd goed om je hersens een beetje voor de gek te houden. Als je maar denkt dat het koud is, dan voel je je ook een beetje koud. Toch? Bij mij werkt het maar af en toe ;-). Wat zeker helpt is als je dan een winters project borduurt. Al die sneeuw die je borduurt, zorgt zeker voor wat innerlijke koeling. Tenzij je een vergissing maakt en je achteruit moet borduren. Maar daar gaan we niet vanuit. Voor de liefhebber hebben we alle 9 patroontjes van Frosty Forest van Country Cottage Needleworks voor 19,95 (normale prijs is 6,95 per stuk). Heerlijk om nu mee te beginnen en dan in januari er fijn van te genieten.

VERKOCHT

Zomerse kleurtjes linnen om kleine projectjes op te borduren. Dit is een van de eerste stoffenpakketjes die we uitgebracht hebben. Er zitten o.a. de gewolkte blauwe en groene stof bij. Je betaalt nu 10 euro voor de 5 verschillende lapjes van 23 x 30cm groot.