En dat rijmt ;-). Naast de prachtige kerstpatronen van Renato Parolin hebben we ook een aantal voorjaarspatronen binnen. Ik word er vrolijk van, de tulpen, blauwe druifjes en narcissen bij de bloemist zijn voor mij echt een sprankje voorjaar.  Daar passen de hartpatronen prima bij.

Deze serie met opgevulde harten vind ik heel apart. Echt weer iets voor Renato Parolin. Je kunt ook alleen de harten borduren, maar juist de manier waarop de harten als het waren aan de lijst hangen, vind ik zo bijzonder. En de bloemetjes in het hart, herhaalt hij dan weer eronder.

Impronte d’amore € 11,50

RP-impronte-damore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legami di cuore € 11,50

RP-legami-di-cuore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segni d’affetto € 11,50

RP-segni-daffetto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast hebben we patroon met 12 verschillende hartjes, een voor elke maand. Elk hartje is weer anders en het zijn heel lieve patroontjes die zich uitstekend lenen voor een kussentje, kaartje of naaldenboekje.

Amore per sempre € 12,95

RP-amor-per-sempre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog zo’n heel veelzijdig patroon is Impronte d’Amore. Je kunt elk randje, blokje en hartje apart borduren, of gewoon het hele patroon borduren. Kies je twee favoriete kleuren en je kunt beginnen.

Di Cuore in Fiore € 11,50

RP-di-cuore-in-fiore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus als je een beetje last hebt van de koude, grauwe en grijze winterdagen, dan kun je je met deze patronen even in het voorjaar wanen.